Frontend Developer

Jobbeschreibung

Wat doe je als Frontend Developer?
Voor ons snel groeiende e-commerce platform zijn we op zoek naar een Frontend Developer die samen met het team zorgdraagt voor onze online platformen. Met een sterk team kunnen wij de wereld veroveren. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team komt versterken en waarmee we samen de volgende stappen kunnen zetten om een ijzersterk platform nog sterker te maken. Je zult aan de frontlinie staan en een actieve bijdrage kunnen leverenen aan onze tech-gedreven toekomst.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

  • Bepalen van nieuwe en uitbreiden van bestaande frontend- strategieën;
  • Zoeken en implementeren van oplossingen om frontend prestaties te verbeteren in browser en mobiele applicaties;
  • Managen van andere (externe) frontend developers en het trainen van nieuwe frontend developers (in-house);
  • Implementeren van nieuwe features/ design veranderingen/ etc.

Stellenanforderungen

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Kennis en ervaring over e-commerce processen, Magento 2 is een pre;
  • Uitstekend gevoel voor commercie en business impact;
  • Ervaring met het leiden van veranderingen, inclusief testing activiteiten;
  • Werkervaring met JavaScript, HTML, CSS;
  • Resultaatgerichte en proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Oers via telefoonnummer 06-14320007.