Skip to content

Online Marketeer

Helmond, Noord-Brabant, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Wat doe je als Online Marketeer?

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van marketing campagnes die AnyLamp en zijn verlichtingsproducten promoten. Je hebt een grote rol in het vergroten van de naamsbekendheid binnen de digitale ruimte en het stimuleren van websiteverkeer en acquisitie van nieuwe klanten. Je wordt de producteigenaar van de affiliate, display en social kanalen.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf in omzet maar ook in medewerkers. Dit levert je veel mogelijkheden op om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een prominente rol binnen het Marketing team waarin iedereen vanuit een eigen specialisme werkt.

Je moet een sterk persoon zijn om in deze rol te passen en er een succes van te maken. Daarom zijn we op zoek naar een zelfstarter met een data gedreven mindset om ons Marketing team te versterken.

Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van marketingcampagnes die AnyLamp en zijn verlichtingsproducten promoten;
 • Het vergroten van de naamsbekendheid binnen de digitale ruimte, het stimuleren van websiteverkeer en het werven van klanten;
 • Beheer van (online) marketingcampagnes, het maximaliseren van marketing-ROI op een data gedreven manier;
 • Samenwerking met externe partners/bureaus;
 • Campagne beheer.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal HBO diploma (bij voorkeur Universitair) met 1 tot 3 jaar ervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in online advertentieplatforms (Facebook, Google, andere);
 • Minimaal 1 jaar ervaring in webanalyseplatforms (bijv. Google Analytics);
 • Uitstekende schrijfvaardigheid en creativiteit;
 • Projectmanagement & prioriteiten stellen;
 • Mogelijkheid om statistieken te vertalen, te communiceren en te distilleren in bruikbare marketingactiviteiten.


Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij je interne product trainingen krijgt. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar