Skip to content

HR Stage

Helmond, Noord-Brabant, NederlandHuman Resource

Functieomschrijving

Wat doe je als HR Stagiaire?

Binnen World Wide Lighting werken wij graag samen met het talent van morgen. Zoek jij een stage waarbij je mee kan werken en dus direct echte praktijk ervaring op kan doen, maar waarbij je ook de ruimte krijgt om aan een eventuele opdracht te werken? 

We zijn een e-commerce bedrijf waar altijd beweging is en waar we veel verschillende HR taken op ons bordje krijgen. Zowel voor onze Nederlandse vestigingen als voor de andere Europese locaties. Dit kan varieren van het maken van contracten, het geven van advies rondom het wervingsbeleid, het voeren van gesprekken voor een einde dienstverband tot het uitvoeren van de beoordelingssystematiek. In je rol als stagiaire zou je een deel van deze taken mee op kunnen pakken. 
Onze HR afdeling heeft daarnaast de afgelopen jaren al flink wat stappen genomen om te professionaliseren, maar wij weten dat het altijd beter kan. Mede daardoor hebben we nog diverse opdrachten/vraagstukken liggen waaraan gewerkt kan worden.


Let’s Ledify Europe

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese E-commerce Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment, onze hoogwaardige producten en onze lichtspecialisten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op onze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken.


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding richting HRM;

  • Je bent communicatief vaardig en kan gestructureerd werken;

  • Je maakt makkelijk contact met collega’s van verschillende teams;

  • Zelfstartend, proactief en hands-on;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als verbaal.


Wat kan je van ons verwachten?

We bieden je een afwisselende stage. We bieden je daarnaast:

  • Een stagevergoeding;

  • Een vaste begeleider;

  • Leuke borrels, bedrijfsfeestjes en uitjes.

Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie, die je de kans biedt om je te ontwikkelen en het meeste uit je eigen potentie te halen. In een team van energieke en talentvolle collega’s, waar je veel van kan leren en een gezellige tijd mee kan hebben.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze stage, of wil je meer informatie? Deel dan jouw talenten met ons via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar