Skip to content

Medewerker financiele administratie

Nederland, Noord-Brabant, HelmondFinance

Functieomschrijving

Wat doe je als financieel medewerker?
Heb jij jouw MBO opleiding in de richting van Finance succesvol afgerond en ben je op zoek naar je eerste Finance rol of heb je al een paar jaar ervaring maar wil jij jouw kennis van de debiteurenkant verder ontwikkelen?

Dan hebben wij een geweldige rol voor je. We zijn namelijk op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker die zich gaat ontfermen over de debiteuren tak. Je zult verantwoordelijk zijn voor de internationale bank boekingen en bent de contactpersoon voor alle interne debiteur gerelateerde vragen.

Je komt te werken in ons internationale Service Center, samen met 9 collega’s. Je rapporteer aan de Finance Manager.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

  • Internationale bank boekingen bijhouden;
  • Opschonen van verschillende tussenrekeningen;
  • Terugstorten van creditnota's;
  • Contactpersoon voor klantenservice over onder andere betalingen en refunds.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO diploma in een financiële richting;
  • Ervaring is niet vereist, maar 1 a 2 jaar financiele ervaring is mooi meegenomen;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt een goede beheersing van Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een open, integere en stressbestendige houding.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen

en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of