Skip to content

Teamleider Warehouse

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenWarehouse

Functieomschrijving


Wat doe je als Teamleider Warehouse?
Samen met je team maak jij van iedere dag een succes en zorg je dat de orders tijdig de deur uit gaan.

We zijn op zoek naar een Teamleider Warehouse die samen met de Logistiek directeur en andere Teamleiders de gehele Warehouse werklast verzorgt. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe processen binnen het Warehouse. Je leidt een team van medewerkers en zorgt ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en ook bereid om eens in de zoveel tijd in het weekend te werken.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Eigenaarschap en teamwork staan bij deze functie centraal. Vanwege de verschillende culturen in ons Warehouse zijn we ook op zoek naar iemand die tot zijn recht komt in deze team samenstelling.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Dagelijkse planning maken van alle medewerkers gebaseerd op productie aantallen en efficiënte inzet;
 • Het bewaken en stellen van de voortgang tijdens het werk, dus ook bijstellen van prioriteiten wanneer jij constateert dat het proces niet conform planning verloopt;
 • De verdeling van de werkzaamheden binnen het team en begeleiden en trainen van (nieuwe) medewerkers;
 • Procesverbetering en implementatie van processen of werkwijzen waar jij verantwoordelijk voor bent;
 • Actieve inbreng in het Warehouse overleg;
 • Zorgen voor een collegiale en goede werksfeer binnen het team;
 • De Teamleider is een meewerkend voorman / -vrouw. Het doel is dus zelf meewerken wanneer dit noodzakelijk blijkt en daarbij nog steeds het overzicht bewaren.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO werk en denk niveau en bij voorkeur een opleiding in de logistieke richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een logistieke/warehouse omgeving;
 • Kennis van MS Office, en bij voorkeur ook van SAP en WMS Astro;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Wanneer je ook een beetje Pools spreekt is dit een pre;
 • Bereid om in 2 ploegen en in het weekend;
 • De woorden teamplayer, proactief en probleem oplossend zijn op je lijf geschreven.


Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Jacob Otter via telefoonnummer 06-42090328 voor meer informatie over de sollicitatie procedure kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of