Skip to content

Accountmanager B2B

Helmond, Noord-Brabant, Nederland€ 2.500 - € 4.000 per maandSales

Functieomschrijving

Wat doe je als Accountmanager?

Je bent dagelijks bezig met het opbouwen van je netwerk en het beter begrijpen van je klanten, zodat jij de juiste diensten en producten kan aanbieden. Het regelmatig contact houden met je belangrijkste klanten levert je nieuwe kansen op, waar jij met je commerciele instelling en technische affinitiet perfect op inspringt. Nieuwe klanten verras jij met een goede pitch over ons bedrijf, bestaande klanten verras je met passende diensten. Je onderneemt alsof het je eigen organisatie is!

Niet zo maar een offerte maken, maar de juiste offerte maken zorgt voor een goede conversie en zorgt voor het laten groeien van je regio. Uiteraard gevolgd door een perfecte verwerking en begeleiding van de order, en de nazorg.

Als je als Account Manager aan de slag gaat kom je in een dynamisch team te werken. Lampdirect, als onderdeel van World Wide Lighting is een leverancier van verlichting en verkoopt aan zowel eindgebruikers als installateurs. Door jouw kennis van je klantengroep weet jij wanneer jij de juiste installateur inzet om een eindgebruiker te helpen met een project, waardoor je relatie verder versterkt wordt.

Het is ons doel om onze scherpe prijzen te combineren met veel productkennis, passie en behulpzaamheid. Als team vullen jullie elkaar aan en bedienen de markt zo goed mogelijk. Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen in je functie, maar vind het ook een uitdaging om de organisatie vooruit te helpen.


Je bent onderdeel van een groot team, waarbinnen jij de sleutel bent naar jouw klanten. Ondernemersschap, pro-actiteit, ownership zijn kern kwaliteiten. Jij bent samen met je collega verantwoordelijk voor alle B2B verkopen in Belgie en Nederland.


Waar ga jij aan de slag
Als Accountmanager B2B ga je aan de slag bij World Wide Lighting. World Wide Lighting is de E-Commerce Lighting specialist met een snelle, no-nonsense mentaliteit om onze klanten succesvol te maken; om verlichtingszaken op een betrouwbare manier gedaan te krijgen, energie te besparen en kosten te verlagen en toch de perfecte verlichtingsoplossingen te creëren. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid met een persoonlijk aanpak steeds weer naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Je weet wat er in de markt speelt, wat de concurrent doet en hoe de regelgeving veranderd. Hier weet je feilloos op in te spelen en daardoor ons product- en dienstpakketten te verbeteren;
 • Je onderhoudt contacten met en bent eerste aanspreekpunt voor de klanten;
 • Acquisitie plegen op basis van warme- en koude leads. Dit doe je zowel online als offline;
 • Voor grote klanten maak je een accountplan om zo groei te realiseren in de samenwerking met de klant;
 • Je schakelt veel met de collega’s van Customer Support die je kunnen ondersteunen met orders, offertes, lichtcalculaties en behoudt het overzicht over het complete project;
 • Jij weet je werkzaamheden goed te plannen zodat je ook voldoende tijd hebt voor klantopvolging en administratie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding in een commerciële of technische richting;
 • Werkervaring in een commerciële functie, ervaring als bijv. installateur of een advies rol binnen de bouw is een grote pre;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een open en enthousiaste houding;
 • Je hebt goede luistervaardigheden om de behoeften van de klant te beoordelen, de relatie te evalueren en de juiste stappen te bepalen;
 • Je bent empathisch en weet daardoor een goede relatie met de klant op te bouwen;
 • Met je analytische vaardigheden weet je de data voor je te laten werken;
 • Je werkt deels op kantoor in Helmond en deels vanuit huis.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast:

 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen EUR 2500 en 4000 per maand;
 • Bonus;
 • Een laptop;
 • Opleidingsbudget;
 • Pensioenregeling;
 • Fiscfree regeling;
 • Leuke borrels, bedrijfsfeestjes en uitjes.

Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie, een organisatie die je de kans biedt om je te ontwikkelen en het meeste uit je eigen potentie te halen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, eigenaarschap en verantwoordelijkheid behoort tot onze kernwaarden. We zijn vastberaden om net dat stapje extra te zetten en onze klanten voorop te stellen. Het belang van de klanten staat bovenaan maar alleen door over de grenzen van het eigen team te kijken, en voor win-win cross team te gaan behalen we het gewenste resultaat.


Ja ik wil….en hoe nu verder
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met ons via de ‘apply’ button hieronder. Voor nog meer informatie kun je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.


De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonisch interview en 2 live gesprekken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar