Skip to content

Assistent Teamleider Warehouse

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenWarehouse

Functieomschrijving

Wat doe je als Assistent Teamleider Warehouse?
Als fulltime Assistent Teamleider bij PicPac (onderdeel van World Wide Lighting) in Eindhoven ga je aan de slag voor, Lampdirect.nl, Discountlight.nl en Budgetlight.nl. PicPac heeft producten in opslag en verzend deze naar meer dan 15 landen en meer dan 11 miljoen klanten.

Binnen PicPac kan je op verschillende afdelingen terecht komen en mag jij je als Assistent Teamleider bezig houden met de personeelsplanning binnen jouw afdeling. Daarnaast ondersteun jij de teamleider bij zijn/haar activiteiten en vervang jij de Teamleider bij afwezigheid. Het meedenken en ontwikkelen van nieuwe processen is op dit moment erg hot binnen ons bedrijf!

Dus als jij het verschil wil maken tussen vandaag en morgen en in bent voor het neerzetten van een mooie prestatie met je team, dan verwelkomen wij je heel graag.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol
Jij hebt ervaring in een logistieke omgeving opgedaan. Wij bieden jouw veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven, daarbij geven wij je ook de tijd om in te werken.

De werktijden bij dit bedrijf liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 01.00 uur. Ook hebben wij een weekendteam waar je af en toe ingezet kunt worden.

 • Dagelijkse planning maken van alle medewerkers gebaseerd op productie aantallen en efficiënte inzet;
 • Meewerken in het logistieke proces waarbij je orders verzameld en verpakt;
 • Meedenken over de verdeling van de werkzaamheden binnen het team;
 • Actieve inbreng in het Warehouse overleg;
 • Zorgen voor een collegiale en goede werksfeer binnen het team;
 • Vervangen van de teamleider bij ziekte en vakantie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag en soms ook in het weekend;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt structuur bieden in drukke periodes;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie in een logistieke omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt schakelen op verschillende niveaus;
 • Aantoonbare werkervaring met logistieke systemen zoals WMS;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (dit i.v.m. de diversiteit in het team);
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je beschikt over een gezonde flexibiliteit;
 • Je beschikt over een dosis enthousiasme waar uit blijkt dat jij graag wil doorgroeien.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Jacob Otter via telefoonnummer 06-42090328 voor meer informatie over de sollicitatie procedure kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of