Skip to content

Backend Developer PHP/Magento

Helmond, Noord-Brabant, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Wat doe je als Backend Developer PHP/Magento?
Voor ons snel groeiende e-commerce platform zijn we op zoek naar een Backend Developer PHP/Magento die samen met het team zorg draagt voor onze online platformen. Met een sterk team kunnen wij de wereld veroveren. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team komt versterken en waarmee we samen de volgende stappen kunnen zetten om een ijzersterk platform nog sterker te maken. Wellicht ben jij die bouwer die wij zoeken!


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Geweldige ideeën omzetten in sterke, gestructureerde codes;
 • Implementeren van nieuwe features en structuren;
 • Verbeteren van de stabiliteit in codebases;
 • Creëren en onderhouden van documentaties.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring over e-commerce processen;
 • Professionele ervaring met Javascript, MySQL, git, composer, ssh, en basis kennis linux/unix commands is vereist;
 • Uitgebreide ervaring met PHP (en alles wat daarbij komt kijken);
 • Ervaring met Magento 2 is een eis;
 • Uitstekend gevoel voor commercie en business impact;
 • Kennis van en ervaring met (e-commerce) systemen die met elkaar communiceren. Voorbeeld: SAP, QlikSense;
 • Resultaatgerichte en proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar