Skip to content

Campagne Marketeer

RemoteNederland, Noord-Brabant, HelmondMarketing

Functieomschrijving

Wat doe je als Campaign Marketeer?
Heb jij ervaring als campagne marketeer? Heb je ook ervaring in offline media? Ben je communicatief vaardig, weet je anderen te motiveren en met je enthousiasme mee te krijgen? En heb je zin in een baan waarin je online en offline marketingcampagnes beheert? Lees dan zeker verder!


Als Campaign Marketeer sta jij je mannetje/vrouwtje in ons dynamische marketing team.

Je werkt samen met interne teams en externe bureaus om marketingcampagnes en evenementen te plannen, ontwerpen en uitvoeren. Je wordt product owner van de RFM activiteiten, alle acties op de website, ATL campagnes en online projectmanagement. In deze functie krijg je een grote verantwoordelijkheid op het gebied van verkoop en naamsbekendheid van WWL.

Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!

De rol

 • Beheer van online en offline marketingcampagnes, het maximaliseren van marketing-ROI op een datagedreven manier;
 • Samenwerken met interne stakeholders;
 • Projectmanagement / Campagnemanagement;
 • Analyseert de resultaten en handelt ernaar;
 • Je werkt nauw samen met de Mediamanager.


Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Marketing;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soort gelijke functie en bij voorkeur kennis van web analytics (rapportage);
 • Ervaring in offline media (print/radio/tv/outdoor) is een grote pré;
 • Uitstekende schrijfvaardigheid en creativiteit;
 • Zelfstartend, proactief en hands-on;
 • Projectmanagement & prioriteiten stellen;
 • Mogelijkheid om statistieken te vertalen, te communiceren en te distilleren in bruikbare marketingactiviteiten.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie, met vers fruit en heerlijke bonen koffie. We hebben een indrukwekkende groei doorgemaakt als bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar