Skip to content

Content Marketeer

RemoteNederland, Noord-Brabant, HelmondMarketing

Functieomschrijving

Wat doe je als Content marketeer?
Je gaat aan de slag met verschillende content en ons e-commerce platform verder uitbouwen. Door jou content en de optimalisatie van onze platformen kan de klant snel het beste artikel vinden, maar je weet de klant ook te inspireren en positioneert lampdirect als partner in verlichtingsoplossingen. Dit doe je voor de Nederlandse en Belgische markt en je hebt meerdere collega's in ons internationale marketingteam om mee te sparren. Je werkt met de nieuwste technieken en je vind het leuk om mee te denken in de volgende stappen hoe we meer en meer dynamische content kunnen aanbieden. Elke dag ga je creatief aan de slag en creëer je de beste content, zorg je dat er voor de lange termijn een content kalender is en daarnaast houd je een commerciële focus en zorg je ervoor dat alles technisch klopt.


Heb jij een passie voor digitale marketing en digitale tooling en wil je graag werken met de nieuwste techniek in de markt? Neem dan snel contact op en dan vertel ik je graag onder het genot van een kopje koffie of thee meer over de functie.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Content schrijven voor de Nederlandse/Belgische markt met SEO mindset;
 • Jij maakt inspirerende content, actiegerichte campagne pagina’s die de klant helpen in de keuze van het juiste product;
 • Jij zorgt er voor dat ons organisch verkeer gaat groeien;
 • Jij creert een omgeving voor onze klanten waar ze gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden over de verlichtingsproducten die ze willen kopen;
 • Je zoekt actief de samenwerking op en hebt ruimte om mee te denken in de optimalisatie van de gebruikerservaring in overleg met de CRO specialist, SEO specialisten en het media team;
 • Beheren van productinformatie (kwaliteit).

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in Marketing;
 • 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende schrijfvaardigheid en affiniteit met online- en content marketing;
 • HTML-kennis is een pluspunt;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Zweedse en/of Deense taal is een grote plus;
 • Bereid om twee ​​dagen in de week naar kantoor te komen, de andere dagen kun je op afstand werken;
 • Productieve hands-on mentaliteit, open minded en het vermogen om te werken in een internationaal team en b2b omgeving.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of