Skip to content

Content Marketeer Danish

Nederland, Noord-Brabant, HelmondMarketing

Functieomschrijving

Dansk Content Marketing Specialist !

Du vil arbejde med mange forskellige slags indhold og videreudvikle vores webshops, blandt andet lyskilderdirkte.dk. Takket være dine kreative skrivefærdigheder og optimeringen af vores wedshops, sørger du for at vores kunder hurtigt finde det bedste produkt eller blog, men du ved også, hvordan du kan inspirere kunden og positionere Lyskilderdirekte som en partner inden for belysningsløsninger.

Du gør dette for det med fokus på det danske marked, du har flere kolleger i vores internationale marketingteam at sparre med. Du arbejder med de nyeste teknikker og kan lide at tænke sammen med os om de næste skridt i forhold til, hvordan vi kan tilbyde mere og mere dynamisk indhold. Hver dag skal du være kreativ og skabe det bedste indhold.

Har du en interesse for digital markedsføring og digitale værktøjer, og vil du gerne arbejde med den nyeste teknologi på markedet? Så kontakt mig snarest, og jeg vil med glæde fortælle dig mere om stillingen over en kop kaffe eller te.


Opgaver og ansvarsområder

- Kreativ skrivning til det danske og eventuelle engelske marked med SEO-tankegang;

- Du skaber inspirerende indhold til blogs, produkter, nyhedsbreve og kampagnesider, der hjælper kunderne med at vælge det rigtige produkt;

- Du sikrer, at vores organiske trafik vokser;

- Du skaber et miljø for vores kunder, hvor de nemt kan finde de rigtige oplysninger om de belysningsprodukter, de ønsker at købe;

- Du søger aktivt samarbejde og har plads til at tænke med i optimeringen af brugeroplevelsen i samråd med CRO-specialisten, SEO-specialisterne og medieteamet;

Vereisten

Hvad forventer vi af dig?

- Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for marketing, copywriting, kommunikation eller lignende;

- 1-3 års erfaring i en lignende stilling;

- Fremragende skrivefærdigheder;

- HTML-kendskab er et plus;

- Behersker det danske og engelske sprog;

- Du er villig til at komme på kontoret to dage om ugen, de andre dage kan du arbejde på hjemmefra;

- Produktiv hands-on mentalitet, åbent sind og evne til at arbejde i et internationalt team og b2b-miljø.


Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder dig et afvekslende og ansvarsfuldt job. Vi tilbyder dig også en konkurrencedygtig løn, rejsegodtgørelse, rabat på gadgets, computer/tablet, telefonabonnement, fitnessabonnement og en cykelordning. Alt dette i en meget ambitiøs organisation. Dette har resulteret i en imponerende vækst for vores virksomhed. Vi er en e-handelsvirksomhed inden for belysning og opererer i 15 lande verden over gennem 24 webshops. Vi arbejder nu sammen med mere end 200 entusiastiske kolleger for at bringe kundetilfredsheden op på det næste niveau hver gang. For at opnå dette udfordrer vi vores medarbejdere til at tage initiativ, have ansvarsfølelse og være fast besluttet på at gøre en ekstra indsats.


"It's never too late to light up your career"
Er du den rette kandidat til denne stilling, eller vil du gerne have flere oplysninger om stillingen? Så del dine talenter med os via knappen nedenfor. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Christel van Hoppe på telefon +31(0)614320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar