Skip to content

Content Marketeer (online)

Nederland, Noord-Brabant, HelmondMarketing

Functieomschrijving

Content Marketeer voor de Nederlandse markt → LED up!

Creatieve tekstschrijvers opgeLED! Is het maken van aansprekende en wervelende content jouw tweede natuur? Dan is de functie van Content Marketeer absoluut “watt” voor jou! Binnen deze rol staan al jouw teksten volledig in de spotlight op onze websites en vervul je een belangrijke rol binnen onze organisatie. Jij zorgt er als creatieve tekstschrijver voor dat de juiste content op de juiste plek en tijd gepubliceerd wordt. Verder heb je oog voor detail en ben je pro-actief, gepassioneerd, gedreven en je wil jezelf graag ontwikkelen. Gaat er al een lampje bij je branden?


Let’s Ledify Europe

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


Wat zijn jouw taken als Content marketeer?

 • Op creatieve wijze verzorg je content voor meerdere doeleinden, zoals blogs, producten, kortingsacties, landingspagina’s en diverse campagnes. Geen dag is hetzelfde!;

 • Het optimaliseren en uitbreiden van SEO gerelateerde content;

 • Het verbeteren van de organische inkomsten en verkeer op onze websites;

 • Je schrijft duidelijke artikelen voor ons helpcenter, zodat klanten meteen geholpen zijn;

 • Het verzorgen van off-line content voor b2b brochures en/of mailings;

 • Je zoekt naar relevante zoektermen en komt pro-actief met ideeën en nieuwe suggesties;

 • Samen met een groepje collega’s ben je nauw betrokken bij campagnes en promoties, waarbij je meedenkt over het proces en een mooie bijdrage levert dankzij jouw schrijftalent!

Vereisten

Ben jij degene die we zoeken? Dit verwachten wij van je…

 • Jij weet als geen ander hoe je verschillende doelgroepen moet bereiken, inspireren en activeren door middel van jouw creative pen;

 • Een vlotte en foutloze pen in het Nederlands;

 • Writing and speaking in English doesn't scare you;

 • Een goede kennis van SEO;

 • Ervaring met het schrijven van content en management is een must;

 • Je bent bereid om twee vaste dagen per week naar ons gezellige kantoor in Helmond te komen. De overige dagen kun je vanuit huis werken;

 • Je beschikt over een productieve hands-on mentaliteit, een open geest en het vermogen om in een internationaal team en b2b-omgeving te werken;

 • Je kunt zelfstandig werken maar ook ben je een echte teamplayer;

 • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen.

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij je interne product trainingen krijgt. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.

"It's never too late to light up your career"

Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar