Skip to content

Customer Care Medewerker

RemoteNederland, Noord-Brabant, HelmondKlantenservice

Functieomschrijving

Wat doe je als Customer Care medewerker?
Als Customer Care medewerker heb jij het allereerste contact met onze klant. Jij bent de stem van de organisatie!

Met jouw enthousiasme, klantgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zorg jij voor een glimlach op het gezicht van iedere klant. Je werkt klantvragen af over uiteenlopende zaken zoals levertijden, producten, prijzen en wijzigingen in bestellingen.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

  • Adviseren van klanten over de beste verlichtingsproducten;
  • Verwerken van klantvragen per chat, e-mail en telefoon;
  • Algemene administratieve werkzaamheden voor retouren;
  • Verzamelen van informatie over klantbehoeften en hierop inspelen, eventuele knelpunten rapporteren aan de leidinggevende of manager.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede communicatieve- en luister vaardigheden;
  • Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse of een andere Europese taal is een pre;
  • Flexibel inzetbaar. Mogelijkheden zowel parttime als fulltime (24-38 uur);
  • Bereid om trainingen te volgen (op locatie).


Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007

of