Skip to content

Inside Sales Representative (Italie / Spanje)

RemoteNederland, Noord-Brabant, HelmondSales

Functieomschrijving

Wat doe je als Inside sales representative voor de Italiaanse en Spaanse markt?
Door jouw sales ervaring ben je in staat om klanten optimaal te bedienen. Jij denkt in oplossingen!

Binnen onze organisatie werken we met diverse sales teams, ieder team met zijn eigen focus. In deze functie ben je onderdeel van het team wat zich richt op Italie, Spanje, UK, Ierland en Polen. Je directe collega is verantwoordelijk voor de markt in UK, Ierland en Polen waardoor jij je kan richten op Italie en Spanje. Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel, wij worden gewaardeerd door klanten vanwege onze hoge productkennis, passie en behulpzaamheid. Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat je een energiek persoon bent en een gezellige toevoeging aan ons team bent.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

  • Eigen klanten en prospecten interesseren voor onze producten en diensten;
  • Warme contacten onderhouden met vaste klanten;
  • Klanten adviseren over de beste keuze voor hun verlichtingsproject;
  • Snel schakelen met collega’s van sales support die jou kunnen ondersteunen met orders, offertes en licht calculaties.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de commerciele richting;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur ook van de Italiaanse of Spaanse taal;
  • Resultaatgerichte en proactieve houding met goede communicatieve vaardigheden;
  • Fulltime beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij je interne product en sales trainingen krijgt. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.