Skip to content

Junior Inkoper

Nederland, Noord-Brabant, HelmondPurchase

Functieomschrijving

Wat doe je als Junior inkoper?
Ben jij iemand die altijd op zoek is naar de beste deal, die de telefoon durft te pakken en direct actie onderneemt? Iemand die wil leren en groeien binnen een dynamische e-commerce omgeving?

Voor de inkoop afdeling van WWL zijn we op zoek naar een junior inkoper. Als junior inkoper werk je nauw samen met operationele inkoop, catagory management, pricing en sales. Samen zorgen jullie voor een compleet verlichtingsassortiment, de juiste keuzes in leveranciers en een gestroomlijnd inkoop proces. Loopt er iets niet zoals gepland dan neem jij de telefoon en regel je een betere deal. Je voelt je verantwoordelijk voor de beste resultaten en kan niet wachten om samen met je collega’s de groei ambities van de organisatie waar te maken.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Onderhouden en uitbouwen van relatie met (een deel van) de leveranciers;
 • Het maken en onderhouden van contractuele afspraken met leveranciers;
 • Eerste contactpunt voor leverancier aangaande aanbiedingen;
 • In samenwerking met operationele inkoop bewaken van de leveranciers performance;
 • Meedenken in het verbeteren van het inkoop proces;
 • Het bewaken van prijswijzigingen en doorrekenen van leveranciers contracten;
 • Ondersteunen van je sales collega’s bij het sourcen van producten voor projecten.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding bijv. commerciële economie of bedrijfskunde;
 • Werkervaring is geen vereiste, maar als je ervaring binnen een handelsorganisatie hebt is dat mooi meegenomen;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je denkt ondernemend, durft kansen te pakken en te escaleren wanneer nodig;
 • Je bent ambitieus, hands-on en ziet dit als een mooie kans om je te ontwikkelen binnen een scale-up;
 • Ons kantoor is in Helmond maar deels remote werken is ook een optie.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen

en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of