Skip to content

Lichtadviseur / Lichtarchitect

Nederland, Noord-Brabant, HelmondSales

Functieomschrijving

Wat doe je als Lichtadviseur / Lichtarchitect?
Als lichtarchitect ga je samen met het projecten team lichtplannen ontwerpen. De accountmanagers hebben contact met de klant en krijgen een aanvraag voor advies bij een project. Jij gaat vervolgens de wensen van de klant in kaart brengen om een lichtplan op te stellen voor de klant. In dit proces heb je veel contact met klanten maar ook met onze leveranciers; vaak zal een klant een specifieke wens hebben waarbij je de leveranciers gaat benaderen voor het vinden van de specifieke lichtoplossingen. Naast de klanten en leveranciers zul je ook nauw samenwerken met de accountmanager om tot een gepaste offerte te komen. Sterk communicatieve vaardigheden zijn daarom essentieel. Daarnaast ben je in staat om je creativiteit in je lichtplannen naar voren te laten komen.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Het zelfstandig uitwerken van kwalitatief hoogwaardige verlichtingsplannen in AutoCAD, Relux, Dialux en Adobe;
 • Continu kennis vergaren van de laatste ontwikkelingen in verlichting en dit delen met collega’s;
 • Het zelfstandig bezoeken van klanten met als doel het optimaliseren van het lichtplan;
 • Het uitzoeken van relevante informatie / contact met leveranciers tav. lichtbronnen en armaturen;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor creatieve zaken binnen de organisatie betreffende bedrijfsuitingen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Kennis hebben van relevante computerprogramma’s zoals Autocad en Dialux is een pre;
 • Minimaal MBO werk en denkniveau;
 • Bij voorkeur een technische achtergrond in bijvoorbeeld bouwkunde, elektrotechniek, architectuur, etc.;
 • Je hebt ervaring met het werken aan projecten;
 • Gestructureerd, gedisciplineerd kunnen werken en snel kunnen schakelen;
 • Gemotiveerd om jezelf continu te ontwikkelen en in staat een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of