Skip to content

Logistiek Coordinator

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenWarehouse

Functieomschrijving

Wat doe je als Logistiek coordinator?
Als fulltime logistiek coördinator bij PicPac (onderdeel van World Wide Lighting) in Eindhoven ga je aan de slag voor, Lampdirect.nl, Discountlight.nl en Budgetlight.nl. PicPac heeft voor hen producten in opslag en verzend naar meer dan 15 landen.

Binnen PicPac kan je op verschillende afdelingen terecht komen en mag jij je als logistiek coördinator bezig houden met het controleren van de voorraad, het verwerken van orders, het schakelen met verschillende afdelingen, de carrier planning, de personeelsplanning, het ondersteunen van andere teamleiders, het administratief verwerken van resultaten en het meedenken over het algemene logistieke proces.

Kortom, een super brede functie waar je lekker veel verantwoordelijkheid op je kan nemen.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

Met jouw achtergrond in de logistiek en bijvoorbeeld een bijpassende opleiding ben je klaar voor de volgende stap. Zo ben je bekend met verschillende WMS systemen en heb je ervaring als teamleider opgedaan of een opleiding gevolgd tot logistiek teamleider. PicPac biedt jou veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven.

De werktijden liggen van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 01.00 uur. Ook hebben wij een weekendteam waar je af en toe ingezet kunt worden. Het is voor deze functie belangrijk dat je leergierig, betrouwbaar, verantwoordelijk, fysiek sterk en een aanpakker bent. We zijn dan ook op zoek naar kandidaten die kritisch naar bepaalde zaken kijken en de mogelijkheid zien om stappen te maken in de organisatie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt structuur bieden in drukke periodes;
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie in een logistieke omgeving;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt schakelen op verschillende niveaus;
  • Aantoonbare werkervaring met logistieke systemen zoals WMS;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (dit i.v.m. de diversiteit in het team);
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je beschikt over een gezonde flexibiliteit;
  • Je beschikt over een dosis enthousiasme waar uit blijkt dat jij graag wil doorgroeien.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of