Skip to content

Management trainee supply chain

Nederland, Noord-Brabant, HelmondWarehouse

Functieomschrijving

Wat doe je als Management trainee Supply Chain?
Daar sta je dan, recent afgestudeerd en al wat eerste werkervaring opgedaan. Jij bent toe aan een nieuwe stap, wil je snel ontwikkelen en veel van een bedrijf zien. Maar waar begin je in de keuze uit een enorme hoeveelheid banen. Geen gemakkelijke keuze…. Daarom bieden wij je een baan die je nergens anders vindt!

Je gaat namelijk niet bij één bedrijf aan de slag, maar bij meerdere ambitieuze en groeiende bedrijven. Daarnaast ga je zowel operationeel als strategisch aan de slag, krijg je de kans om aanvullende trainingen te volgen en word je in 2-3 jaar klaar gestoomd voor een management rol.

Dus ben jij bereid om tussen verschillende locaties te reizen (omgeving Amsterdam, Helmond, Eindhoven, Zevenaar), heb je het overzicht om verschillende projecten op te pakken en goed uit te voeren en ben je leergierig genoeg om je kennis nog verder uit te breiden? Solliciteer dan snel op deze vacature en wie weet maken wij deze week nog kennis.


Waar ga jij dit leren
Als Management trainee Supply Chain ga je niet bij één maar meerdere bedrijven aan de slag. Nordian Capital is een private equity firma die investeert in diverse Nederlandse bedrijven. De hele portfolio bestrijkt meer dan 10 bedrijven met gezamenlijk meer dan 1500 medewerkers (check Nordian) Wat hebben deze bedrijven gemeen? Ze zijn ambitieus, groeiend, duurzaam (oa actief bezig met verlaging CO2 footprint), hebben een ondernemende bedrijfscultuur en zijn vaak internationaal georiënteerd.

Zo werk je het ene halfjaar mee bij World Wide Lighting, bekend van lampdirect.nl, een ambitieus en internationaal groeiend e-commerce platform voor verlichtingsproducten voor de Europese markt. En werk je het volgende halfjaar aan een project voor De Isolatieshop, het bedrijf achter isolatiemateriaal.nl, een jonge, snel groeiende onderneming die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie in Nederland, België en Duitsland.


De rol

In je rol als Management trainee Supply Chain leer je in record tempo verschillende organisaties kennen. In het eerste halfjaar ga je bij World Wide Lighting aan de slag onder begeleiding van de ervaren Logistiek Directeur. Hij zorgt dat je de organisatie goed leert kennen door je diverse afdelingen te laten zien binnen het warehouse en inkoop, maar ook door de samenwerking met de afdeling IT of finance op te zoeken. Dit alles om echt te snappen wat er gebeurd aan de supply chain kant van World Wide Lighting en om de hectiek van een hoogseizoen binnen de organisatie te begrijpen.

Na dat halfjaar komen je advies vaardigheden om de hoek kijken en start je met een internationaal supply chain project voor de Isolatieshop. Naast de optimalisatie van voorraad, transportkosten en servicegraad kan dit de haalbaarheidsstudie zijn voor nieuwe vestigingen in Duitsland of Frankrijk. Een mooi moment om je strategische kennis te vergroten en goed in te zetten.

Is dat halfjaar voorbij dan heb je nog 2 keer een halfjaar waarin je je bezig gaat houden met projecten. Een project zal voor een ander bedrijf uit de portfolio van Nordian zijn en je keert ook nog een keer terug bij World Wide Lighting om daar een internationaal supply chain project op te pakken. Een mooie kans om te laten zien wat je inmiddels geleerd hebt, hoe je dit in de praktijk toepast en hoe jij je plaats binnen het senior management waard bent.


Je functie in 6 bullets:

 • Je gaat praktijkervaring op diverse afdelingen binnen de organisaties opdoen;
 • Die praktijk ervaring ga je aanvullen met diverse trainingen en cursussen die je mag volgen;
 • Je bent hands-on bezig en springt in drukke situaties in daar waar nodig;
 • Je gaat naar de lange termijn strategie kijken en daar waar nodig deze aanpassen;
 • Je gaat onderzoek doen en weet daarbij zelf de juiste personen te vinden en informatie op de juiste plekken te halen;
 • Je gaat de directie van input en advies voorzien en weet hen te overtuigen van je plannen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde master of bachelor opleiding bij voorkeur richting logistiek / Supply Chain management;
 • Stage of maximaal 3 jaar werkervaring binnen de logistiek of in een consultancy rol is een grote pre;
 • Kennis van proces optimalisatie en IT systeem implementatie (ERP/WMS/TMS) is een grote pre;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels;
 • Flexibiliteit om met verschillende projecten aan de slag te zijn binnen diverse bedrijven;
 • Je bent een echte aanpakker, stressbestendig en strategisch sterk;
 • Fulltime beschikbaar vanaf september.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast:

 • Een salaris start 3500 per maand afhankelijk van je stage en werkervaring;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon;
 • Opleidingsbudget;
 • Pensioenregeling;
 • Fiscfree regeling .

Dat alles bij zeer ambitieuze organisaties. Die je de kans bieden om je in 2 jaar te ontwikkelen richting een senior management rol, om veel ervaring op te doen en het meeste uit je eigen potentie te halen. Dat alles in een team van energieke en talentvolle collega’s, waar je naast veel van kan leren ook een gezellige tijd mee kan hebben.


Ja ik wil….en hoe nu verder
Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met ons via de ‘apply’ button hieronder. Voor nog meer informatie kun je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007 of Jacob Otter 06-42090328


De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonisch interview en 2 live gesprekken.

of