Skip to content

SEA Marketeer

Nederland, Noord-Brabant, HelmondMarketing

Functieomschrijving

Wat doe je als SEA Marketeer?
Als SEA Marketeer ga je aan de slag met het maken van campagnes (shopping, search en display) die uitblinken in klantrelevantie en in conversie. De omvang, complexiteit, het budget en de impact van de rol zijn groot. Je gaat de SEA-uitdagingen aan voor 25 websites: Lampdirect, Budgetlight en Discountlight. Een mix van websites, jij bepaalt zelf welke strategie het beste werkt per winkel en per land.

Heb je een duidelijke visie op online marketing en weet je hoe je dit omzet in perfecte resultaten? Heb je ervaring met het maken en beheren van campagnes in Google-Ads? Lees dan verder.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol
De meeste van je beslissingen zijn gebaseerd op harde gegevens, maar je bent vrij om experimenten en SEA-labs in te stellen. Experimenteren met nieuwe tools en targeting methoden leveren altijd iets op, zelfs als experimenten niet meteen vruchten afwerpen in de conversiewaarde. Ten slotte verandert het SEA-speelveld en is het aan jou om hierop in te spelen. Het is aan jou om trends en ontwikkelingen te signaleren en direct te verwerken in je online advertising strategie.

  • Onderhouden van de advertenties in meerdere landen;
  • Campagnes maken en optimaliseren;
  • Analyseren en rapporteren van de maandprestaties;
  • Zorgen dat je altijd up-to-date bent met betrekking tot (markt) ontwikkelingen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Twee tot drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van Google Analytics;
  • Ervaring met Channable en marketplaces is een pré;
  • Resultaatgericht;
  • Gestructureerd, planmatig en pragmatisch sterk.


Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarbij je interne product en sales trainingen krijgt. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 25 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of