Skip to content

Senior Product Manager Noxion Europe

Nederland, Noord-Brabant, HelmondSales

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior Product Manager Noxion Europe

De afgelopen jaren heb je hard gewerkt aan je carrière en de lichtindustrie heeft voor jou geen geheimen meer. Deze kennis wil je nu inzetten voor World Wide Lighting, en specifiek voor ons merk Noxion. Je wilt Noxion naar een hoger niveau tillen samen met de CCO, General Manager Taiwan en met onze category manager.
Als senior product manager Noxion Europe ben je de schakel tussen de markt in Europa en de productie in Taiwan. Je bent de verantwoordelijke voor het business plan inclusief de roadmap en je weet discussies over roadmap plan te leiden, marktontwikkelingen en klantwensen nauwkeurig te vertalen en je weet ook snel en effectief te communiceren met collega's in Taiwan en je kennis en strategische visie te delen. Je bent besluitvaardig en weet ook je collega's te motiveren en iedereen in dezelfde richting te krijgen.
In deze functie werk je met een geweldig team in een gepassioneerde en high-energy omgeving, binnen een internationaal bedrijf en krijg je de kans om een bedrijfsrichting vorm te geven.


Let’s Ledify Europe

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese specialist in verlichtingsproducten. Ons productassortiment gaat van conventionele lampen tot toekomstgerichte Led verlichtingsoplossingen en complete armaturen. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen elk bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen op LED-verlichting is de snelste manier om dit doel te bereiken. Dat is wat we graag doen en waar we als organisatie voor staan.
Wil jij ook impact maken en invloed hebben op de sterke groei binnen dit bedrijf? Wacht dan niet langer en kom bij ons werken!

De rol

 • Het signaleren en benutten van kansen voor Noxion in
  • product ontwikkeling
  • product marketing
 • Eigenaar van de Noxion productontwikkeling roadmap voor de komende 1 a 2 jaar;
 • Leiden van de marktintroductie van nieuwe producten zoals de Noxion Smart Lighting portfolio.;
 • Eerste aanspreekpunt voor het Noxion team in Taiwan;
 • Jaarlijkse bezoeken aan Taiwan en China om ons team te ontmoeten en leveranciers te bezoeken;
 • Coördinatie van het businessplan voor Noxion om de omzet in de komende 3 jaar te verdubbelen (in samenwerking met de CCO, GM Noxion Taiwan en Category Manager).

Vereisten

Wat verwachten we van je?

 • Een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in techniek of bedrijfskunde;
 • Ten minste 3 tot 5 jaar ervaring in verlichting. Bij voorkeur in een commerciële of productmarketingfunctie;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Resultaatgerichte en pro-actieve houding met goede communicatieve eigenschappen;
 • Ondernemersgevoel voor de verlichtingsmarkt in Noord- & West-Europa;
 • Full time beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden je een veelzijdige en aantrekkelijke functie binnen een zeer ambitieuze organisatie die zich heeft vertaald in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een E-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen met 24 webshops. Ruim 200 enthousiaste collega's zijn continu bezig om de lat van klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Om dit te bereiken dagen wij onze mensen uit om initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en hen te motiveren een stapje extra te zetten. 


"It's never too late to light up your career"
Mocht je denken dat jij de juiste kandidaat bent om onze nieuwe collega te worden, of wil je meer informatie over deze functie? Deel je talenten met ons via onderstaande 'solliciteer' knop. Voor informatie vraag Christel van Hoppe via 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar