Overslaan naar content

Stage SEA marketing

Op locatie
  • Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Wat doe je als SEA stagiaire?
Als SEA stagiaire ga je aan de slag met het maken van campagnes (shopping, search en display) die uitblinken in klantrelevantie en in conversie. Je gaat ondersteunen bij de SEA-uitdagingen voor verschillende websites: Lampdirect, Budgetlight en Discountlight. Een mooie kans om tijdens je stage al diverse ervaringen op te doen.

Je leert van de ervaren collega’s om een visie op online marketing te ontwikkelen en hoe je dit omzet in resultaten. Ook leer je campagnes maken in Google-Ads.


We zijn op zoek naar een stagiaire startend vanaf de zomerperiode.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener. Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

  • Meehelpen bij het onderhouden van de advertenties in meerdere landen;
  • Meehelpen bij het maken van campagnes;
  • Zorgen dat je altijd up-to-date bent met betrekking tot (markt) ontwikkelingen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO opleiding in de richting van commerciële economie, communicatie;
  • Enige kennis van Google Analytics;
  • Je beheerst naast Nederlands ook de Engelse taal;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Daarnaast ben je gestructureerd, planmatig en pragmatisch sterk.

Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een stagevergoeding, leuke collega’s, een online leerplatform en iedere dag verse broodjes in de kantine. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 25 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega's om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar