Warehouse Manager

Job description

Wat doe je als Warehouse manager?
Ben jij al een aantal jaren Warehouse Manager en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een Warehouse Manager met de ambitie om ons magazijn naar het volgende niveau te tillen.

Samen met onze Operations Manager verzorg je de gehele Warehouse werklast. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe processen binnen het Warehouse. Je leidt een team van Warehouse Teamleiders en zorgt ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen.

Eigenaarschap en teamwork staan bij deze functie centraal. Vanwege de verschillende culturen in ons Warehouse zijn we ook op zoek naar iemand die tot zijn recht komt in deze omstandigheden.


Let’s Ledify Europe
World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ons assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing. Wij maken Europese bedrijven en huizen groener.

Overschakelen naar LED-verlichting is de snelste manier om bedrijven duurzamer te maken. Dit is wat wij graag doen en waar we als bedrijf voor staan!

Wil jij ook een impact maken en invloed uitoefenen op deze sterk groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat van je horen!


De rol

 • Deelnemen aan de dagelijkse warehouse processen, dagelijkse problemen herkennen en oplossen door te werken met checklists;
 • In samenwerking met de Operations Manager budget vaststellen waarin personeel en volumes worden bepaald;
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van mens en middelen gebaseerd op de in het budget gemaakte efficiency cijfers;
 • Zorg dragen voor veiligheid binnen het warehouse en je bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik van ruimte en werkmaterialen;
 • Continue procesverbetering en knelpunten in het proces identificeren, analyseren en lange termijn oplossingen initiëren, rekening houdend met het kostenplaatje;
 • Motiveren en coachen van medewerkers.

Job requirements

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Transport en/of Logistiek;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een operationele warehouse omgeving;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in staat om je nieuwe systemen snel eigen te maken;
 • Je bent organisatorisch sterk en gaat probleem oplossend te werk;
 • Je bent proactief en kan op verschillende niveaus communiceren.


Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, korting op gadgets, computer/tablet, telefoonabonnement, fitnessabonnement en een fietsplan. Dat alles bij een zeer ambitieuze organisatie. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen middels 24 webshops. Inmiddels werken wij met meer dan 200 enthousiaste collega’s om de klanttevredenheid telkens weer naar een hoger niveau te tillen. Om dit te kunnen realiseren, dagen we onze mensen uit om eigen initiatief te nemen, verantwoordelijkheidsgevoel te dragen en vastberaden te zijn om net dat stapje extra te zetten.


"It's never too late to light up your career"
Ben jij de juiste kandidaat bent voor deze functie, of wil je meer informatie over deze functie? Deel dan jouw talenten met onze via de ‘apply’ button hieronder. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Christel van Hoppe via telefoonnummer 06-14320007.