Fortsätt till innehåll

Light up your career

WWL LET'S LEDIFY EUROPE!

World Wide Lighting (WWL) är en ledande och snabbt växande europeisk belysningspecialist som dagligen hjälper kunder att hitta den perfekta belysningslösningen. Detta sker på ett säkert och smidigt sätt.

Vi är en ambitiös organisation vilket har resulterat till en imponerande tillväxt. Vi är verksamma över hela världen i 15 länder med 24 hemsidor. Över 200 entusiastiska kollegor arbetar kontinuerligt med att lyfta ribban för kundnöjdhet genom ett personligt bemötande. För att uppnå fantastiska resultat utmanar vi våra medarbetare att ta initiativ och eget ansvar, vilket är några av våra grundläggande värderingar. Vi motiverar våra anställda att gå den extra milen och att alltid sätta kundens bästa i fokus. Vi tror på teamwork och utan varandra kan vi inte vara lika starka.  Vi gör europeiska företag och hus grönare! Att byta till LED-belysning är det snabbaste sättet att uppnå detta mål. Det är vad vi älskar att göra och vad vi står för som organisation.  Vill du också vara med och påverka den starka tillväxten inom företaget? Vänta då inte längre med att joina oss! 

 

"It's never too late to light up your career"

World Wide Lighting består av ett antal företag och enheter, var och en med sin specialisering. Lär känna alla delar av WWL så berättar vi gärna mer på våra företagssidor. 

Noxion

Våra märken 

Any-Lamp

Hemsidor 

Discountlight

B2B

PicPac

Logistik 

Budgetlight

Hemsidor 

Ditt nästa äventyr

  • Motiverade och drivna kollegor 

  • Ett glatt och varierat team med över 18 nationaliteter 

  • Produktträning och utbildning i vår interna WWL-akademi 

  • Rabatt på vårt egna märke Noxion 

  • Ett trevligt kontor beläget i centrala Göteborg 

Vill du jobba på det mest roliga och ambitiösa företaget i Europa? På WWL arbetar över 200 entusiastiska kollegor kontinuerligt med att lyfta ribban för kundnöjdhet till nästa nivå. Vill du också vara med och påverka den starka tillväxten inom företaget? Vänta då inte längre med att joina oss!

Vart finns vi? 

Helmond (NL), Eindhoven (NL), Köln (DU), Change (FR), Goteburg och Taiwan